ល្បិច WhatsApp អនុញ្ញាតឱ្យអ្នកធ្វើឱ្យសកម្ម 'របៀបលាក់' ដូច្នេះអ្នកមិនលេចឡើងនៅលើអ៊ីនធឺណិតឬ 'វាយ'

បច្ចេកវិទ្យា

ជាមួយនឹងអ្នកប្រើប្រាស់ជាងពីរពាន់លាននាក់នៅជុំវិញពិភពលោក។កម្មវិធី WhatsAppគឺដោយគ្មានការសង្ស័យមួយនៃកម្មវិធីផ្ញើសារដ៏ពេញនិយមបំផុត។

ប្រសិនបើអ្នកប្រើ WhatsApp វាទំនងជាអ្នកមានមូលដ្ឋានគ្រឹះ ប៉ុន្តែមានមុខងារងាយស្រួលមួយចំនួនដែលអ្នកប្រហែលជាមិនដឹង។



ល្បិចមួយក្នុងចំណោមល្បិចដែលងាយស្រួលបំផុតអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកកែប្រែការកំណត់ឯកជនភាពរបស់អ្នក ដូច្នេះទំនាក់ទំនងរបស់អ្នកនឹងមិនអាចមើលឃើញនៅពេលដែលអ្នកមានអ៊ីនធឺណិតចុងក្រោយ។

មុខងារ 'online' របស់ WhatsApp ត្រូវបានកំណត់ទៅជាលំនាំដើម ហើយប្រាប់ទំនាក់ទំនងរបស់អ្នកប្រសិនបើអ្នកមានអ៊ីនធឺណិត។

ចូអូខារ៉ូលបាសគីនកម្រនិងអសកម្ម

WhatsApp បានពន្យល់ថា: ប្រសិនបើទំនាក់ទំនងនៅលើអ៊ីនធឺណិត ពួកគេមាន WhatsApp បើកនៅផ្ទៃខាងមុខនៅលើឧបករណ៍របស់ពួកគេ ហើយត្រូវបានភ្ជាប់ទៅអ៊ីនធឺណិត។ ទោះយ៉ាងណាក៏ដោយ វាមិនមានន័យថាទំនាក់ទំនងបានអានសាររបស់អ្នកទេ។



ទន្ទឹមនឹងនេះ 'ការមើលឃើញចុងក្រោយ' សំដៅទៅលើពេលវេលាចុងក្រោយដែលអ្នកបានប្រើ WhatsApp ។

រ៉ូប wimbledon របស់ victoria beckham

(រូបភាព៖ Photothek តាមរយៈរូបភាព Getty)

តាមលំនាំដើម WhatsApp កំណត់ការកំណត់ឯកជនភាពរបស់អ្នក ដើម្បីអនុញ្ញាតឱ្យទំនាក់ទំនងណាមួយមើលឃើញ ដើម្បីមើលបង្កាន់ដៃអាន ឃើញចុងក្រោយ អំពី និងរូបថតកម្រងព័ត៌មានរបស់អ្នក។



ទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយ អ្នកអាចផ្លាស់ប្តូរការកំណត់ទាំងនេះបាន មានន័យថាមិត្តរបស់អ្នកនឹងមិនអាចឃើញនៅពេលដែលអ្នកមានអ៊ីនធឺណិតចុងក្រោយទេ៖

    1. បើក WhatsApp នៅលើស្មាតហ្វូនរបស់អ្នក។
    2. ប៉ះរូបតំណាងការកំណត់នៅខាងស្តាំខាងក្រោមនៃអេក្រង់
    3. ប៉ះគណនី
    4. ប៉ះ ឯកជនភាព
    5. ប៉ះ 'មើលចុងក្រោយ' បន្ទាប់មក Nobody
    6. អ្នកក៏អាចបិទបើកបង្កាន់ដៃអាននៅផ្នែកខាងក្រោមនៃអេក្រង់ផងដែរ។
    កំពុងផ្ទុកវីដេអូវីដេអូមិនអាចប្រើបានចុចដើម្បីលេង ប៉ះដើម្បីលេង វីដេអូនឹងចាក់ដោយស្វ័យប្រវត្តិក្នុងពេលឆាប់ៗនេះបោះបង់លេង​ឥឡូវ

    មានការព្រមានសំខាន់ៗមួយចំនួនដែលត្រូវចងចាំ៖

    ដែលចង់ក្លាយជាកម្មវិធីសេដ្ឋី

    - ប្រសិនបើអ្នកមិនចែករំលែកអ្នកដែលបានឃើញចុងក្រោយរបស់អ្នកទេ អ្នកនឹងមិនអាចឃើញអ្នកដ៏ទៃបានឃើញចុងក្រោយបានទេ។

    - ប្រសិនបើអ្នកបិទបង្កាន់ដៃអាន អ្នកនឹងមិនអាចឃើញបង្កាន់ដៃអានពីអ្នកផ្សេងបានទេ។ បង្កាន់ដៃអានតែងតែត្រូវបានផ្ញើសម្រាប់ការជជែកជាក្រុម។

    - ប្រសិនបើទំនាក់ទំនងបានបិទការទទួលការអាន អ្នកនឹងមិនអាចដឹងថាពួកគេបានមើលបច្ចុប្បន្នភាពស្ថានភាពរបស់អ្នកទេ។

    កម្មវិធីនៅលើ iPhone

    វិទ្យាសាស្ត្រ និងបច្ចេកវិទ្យាចុងក្រោយ

    ខណៈពេលដែលមិនមានវិធីផ្លូវការដើម្បីលាក់នៅពេលអ្នកនៅលើអ៊ីនធឺណិត មានវិធីដោះស្រាយមិនច្បាស់លាស់សម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ iPhone នៅលើ iOS 13 ។

    រង់ចាំសារមកលើ iPhone របស់អ្នក ដូច្នេះការជូនដំណឹងនឹងលេចឡើងនៅក្នុងអេក្រង់ចាក់សោរបស់អ្នក។

    kylie jenner ការងារបូបូ

    ចុចចុះក្រោមនៅលើការជូនដំណឹង ហើយអត្ថបទពេញលេញនឹងបង្ហាញឡើង - អ្នកអូសចុះក្រោមដើម្បីមើលសារពេញ។

    ល្អបំផុត ខណៈពេលដែលអ្នកនឹងបានអានសារនោះ វានឹងមិនបង្កជាសញ្ញាពណ៌ខៀវ ឬបង្ហាញថាអ្នកនៅលើអ៊ីនធឺណិតទេ!

    [data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' data-count ='3' data-display='list' data-numbered='true'>អានច្រើនបំផុត
    កុំនឹក